Кутия от велпапе

Кутия от велпапе – къща за домашни любимци

Кутията, която виждате на тази снимка е изработена от трислойно кафяво велпапе. За брандирането й е използвана технологията „ директен печат”. Завършена е с рутерно рязане до крайната и форма и визия.

Великденска табела Milka

За всеки повод може да направите забавни и интересни табели, които да внесат настроение. Конкретната Великденска табела, която виждате е изработена от коматекс, който е напечатан чрез технологията на FLATBED печата, а след това е изрязана чрез рутерна машина.

Плакет

Плакетите са традиционен подарък при различни събития като юбилей, конкурси и други. Ето защо може да направите впечатление на Вашите клиенти като поднесете стандартен продукт по нетрадиционен начин!Ние Ви показваме един плакет, който е изработен от плексиглас. Напечатан е чрез FLATBED печат  и е изрязан под формата на част от пъзел чрез лазер. 

Икона на врачански камък

Иконите винаги са били нещо много свято. Те са добър подарък за всеки повод. Иконите, които ние печатаме са на специален Врачански камък и в комбинация с висококачествения FLATBED печат получавате един изключително красив и естетичен продукт.