Кашон с капак от трислойно велпапе

Кашон с капак от трислойно велпапе

Кашон с капак изработен от трислойно велпапе “C” вълна, кафяво/кафяво с дебелина 4 мм. и възможност за натоварване до 30 кг. Завършен е по форма с технология на рутерно рязане и е сглобен до крайната си визия.

Кашони с дръжка

Кашон с дръжка от трислойно велпапе

Кашонът е изработен от трислойно велпапе “C” вълна, кафяво/кафяво и е с дебелина 4 мм. Формата му е постигната чрез рутерно рязане и е сглобен до крайния му вид с удобна за потребителите дръжка за захващане. Предлагаме голямо разнообразие на кашони и опаковки, изработени от велпапе и микровелпапе, с възможност за къси тиражи, в зависимост от нуждите на клиента. Разполагаме …

Кутия за обувки

Кутия за обувки

Кутията за обувки изработена от микровелпапе, каширана с опаковъчен картон и брандирана с дигитален пълноцветен печат, завършена с мат ламинат. Кутията е щанцована в желаната от клиента форма и размери, след което е сглобена, до получаването на завършен продукт.

Кутии за възглавници

Кутия за възглавници

Кутия за възглавници изработена от микровелпапе, каширана с опаковъчен картон, брандирана с пълноцветен офсетов печат и е завършена с мат ламинат за по-голяма здравина. Кутията е щанцована и сглобена до завършен продукт.

Кашон за архивиране

Кашон за архивиране от трислойно велпапе

Кашон за архивиране, изработен от трислойно велпапе “C” вълна, бяло/кафяво с дебелина 4 мм. и възможност за максимално натоварване до 25 кг. Завършен е по форма с технологията на рутерно рязане и сглобен до крайната си визия. Предлагаме и готови кашони от трислойно велпапе кафяво/кафяво, със следните размери: 220x150x140 мм; 220x220x140 мм; 250х250х200 мм; 300х300х150 мм; 320х220х200 мм; 335х250х260 мм; …

Кутия от велпапе

Кутия от велпапе – къща за домашни любимци

Кутията, която виждате на тази снимка е изработена от трислойно кафяво велпапе. За брандирането й е използвана технологията „ директен печат”. Завършена е с рутерно рязане до крайната и форма и визия.

Уоблер с неправилна форма

Тези уоблери, които Ви показваме, са изработени от опаковъчен картон, който е едностранно напечатан  и ламиниран, а след това щанцован в непревилна форма. За завършек са поставени специални опашки, позволяващи по-лесното закрепване за стелажите в магазините.

Уоблер с неправилна форма

Уоблерите на Данонино, които Ви показваме, са изработени от опаковъчен картон, който е едностранно напечатан  и ламиниран, а след това щанцован в непревилна форма. За завършек са поставени специални опашки, позволяващи по-лесното закрепване за стелажите в магазините.

Уоблер с неправилна форма

Уоблерите са много подходящ рекламен продукт за реклама Ви в магазините. Те се изработват от опаковъчен картон, който е едностранно напечатан, а след това ламиниран. Тези уоблери са щанцовани в неправилна форма за още по-интересен външен вид.

Стелаж Philips

Ако искате да поставите листовките си в стелаж – доверете ни се и ние ще изработим най-подходящия за Вас! Този стелаж е отпечатан чрез технологията на офсетовия печат.  След това е каширан за картон и изрязан в неправилна форма, благодарение на специална матрица. За да се получи този завършен вид, който виждате са направени и довършителни процедури като лепене и …