Класическа папка с обемен лак

Фирмените папки са много важен рекламен продутк. Тези класически папки са изработени с много внимание към дизайна, от нашият екип от професионалисти. За изработката им е използвана дебела хромова хартия, която е отпечатана на висококачествена дигитална машина. За по-привлеателен външен вид на папките е добавен и обемен лак върху фирменото лого.

Папка с обемен и с частичен лак

Показваме Ви нашите фирмени папки. При тяхната изработка, както и при всеки друг рекламен материал първата стъпка е впечатляващия дизайн, за който екипът ни от професионалисти се грижи. Папките са дигитално напечатани, след което ламинирани. За още по-интригуващ и завършен външен вид сме добавили частичен лак. Вътрешната страна на папката е с джоб за листове, който има и прорез за …

Сватбена покана в нестандартна форма

Нестандартната форма на даден продукт, винаги е добър избор за придаване на по-интересен и запомнящ се вид. Конкретен пример е тази покана. Друга интересна технология, която е използвана при нея е частичния лак, който представлява декоративни елементи по роклята на женската фигура.

Картичка с частичен лак

Понякога изчистения дизайн е най – добрата концепция за какъвто и да било рекламен материал. В този случай произведохме картички без капка мастило на тях. Само чрез технологията на ситопечат и селективен лак, поставен върху черен картон, създадохме тези луксозни картички.

Визитки с частичен обемен лак

Показаните визитки са типичен пример за частично поставяне на обемен лак върху вече напечатани елементи. В случая за производството на визитките е използвана сива структурна хартия, върху която чрез технологията на ситопечата е напечатано логото на фирмата. След това отново чрез ситопечат се поставя обемния лак върху същия елемент.

Визитки с обемен частичен лак

Показаните визитки са пример за частично поставяне на обемен лак. В конкретния дизайн чрез частичен лак се постига обособяване на своебразна текстура на гърба на визитката. Също така върху вече напечатаното лого е поставен обемен лак чрез технологията на ситопечат.

Визитки с KLIPPE печат

Зад производството на визитките, които виждате, стои много работа – от идеята и проектирането до многобройните технически процеси, през които са преминали, за да добият този вид. Произведени са от два каширани плайк картона, като предварително им е поставен частичен лак и са преминали през процеса на щанцоване, за да се изреже буквата „b“ в средата на визитката. За завършек …

Визитки с частичен лак

Поставянето на частичен или т.нар. селективен лак върху визитните картички е начин, по който лесно можете да придадете стил и интересен вид на Вашата визитка. Той може да бъде върху вече напечатан обект, наложен като втори прозрачен слой върху него, или да бъде поставен самостоятелно, както е в показания пример (орнамента в дясната част на визитката).