Кашон за архивиране

Кашон за архивиране от трислойно велпапе

Кашон за архивиране, изработен от трислойно велпапе “C” вълна, бяло/кафяво с дебелина 4 мм. и възможност за максимално натоварване до 25 кг. Завършен е по форма с технологията на рутерно рязане и сглобен до крайната си визия. Предлагаме и готови кашони от трислойно велпапе кафяво/кафяво, със следните размери: 220x150x140 мм; 220x220x140 мм; 250х250х200 мм; 300х300х150 мм; 320х220х200 мм; 335х250х260 мм; …

Кутия от велпапе

Кутия от велпапе – къща за домашни любимци

Кутията, която виждате на тази снимка е изработена от трислойно кафяво велпапе. За брандирането й е използвана технологията „ директен печат”. Завършена е с рутерно рязане до крайната и форма и визия.

Нестандартна кутия за чай

Ако искате да направите нетрадиционен подарък на своите клиенти, то това е един много подходящ вариант. Кутийката за чай ще бъде нещо по-специално за тях, а същевременно ще ги впечатли със своя вид. Тази кутия е напечатана чрез технологията на дигиталния печат, ламинирана и щанцована в неправилна форма.

Подложка за чаша със златен печат

Подложите за чаши са незаменим рекламен материал в ресторантьорството. Могат да бъдат изработени в различни форми и размери. Конкретно показаните подложки са изработени от опаковъчен картон, a чрез технологията на ситопечата е поставено лого в цвят злато. За още по-интригуващ външен вид  са щанцовани в кръгла форма.

Кутия от микровелпапе

Кутията, която виждате на тази снимка е изработена от кафяво микровелпапе, на което е поставен акцент чрез технологията на ситопечата. След това кутията е щанцована и сглобена, така чеда се получи завършен продукт.

Празнична кутия с панделка

Показваме Ви изключително стилна празнична кутия, която е изработена от висококачествени материали. За по-ефектен вид картичката е изработена чрез технологията на ситопечата и за завършек е поставена панделка в цвят бордо

Сватбена покана с частичн лак на плика

Поканата, която Ви показваме, е специално измислена и произведена за една тематична морска сватба. Както за вътрешната част, така и за плика са използвани картони с перлен ефект. Като акцент върху долния десен ъгъл на плика поставихме чрез технологията на частичен лак стилизирана котва. Същата котва присъства и като рисунка на вътрешната част на поканата. За нас е удоволствие да …

Визитки с частичен обемен лак

Показаните визитки са типичен пример за частично поставяне на обемен лак върху вече напечатани елементи. В случая за производството на визитките е използвана сива структурна хартия, върху която чрез технологията на ситопечата е напечатано логото на фирмата. След това отново чрез ситопечат се поставя обемния лак върху същия елемент.

Визитки MULTILEVEL

Ние, от Бунт Адвъртайзинг, създадохме технологията MULTILEVEL, чрез която произведохме показаните визитни картички. Конкретната идея тук е не просто стилизирано да се изобразят различните пластове на планина, но и да се усещат на допир. Въпреки скромните размери на една визитка, ние успяхме да обособим 6 нива на височина на хартията. Визитките са напечатани чрез технологията на ситопечат и са направени от …

Визитки с частичен лак

Поставянето на частичен или т.нар. селективен лак върху визитните картички е начин, по който лесно можете да придадете стил и интересен вид на Вашата визитка. Той може да бъде върху вече напечатан обект, наложен като втори прозрачен слой върху него, или да бъде поставен самостоятелно, както е в показания пример (орнамента в дясната част на визитката).