Кутия за обувки

Кутия за обувки

Кутията за обувки изработена от микровелпапе, каширана с опаковъчен картон и брандирана с дигитален пълноцветен печат, завършена с мат ламинат. Кутията е щанцована в желаната от клиента форма и размери, след което е сглобена, до получаването на завършен продукт.

Кутии за възглавници

Кутия за възглавници

Кутия за възглавници изработена от микровелпапе, каширана с опаковъчен картон, брандирана с пълноцветен офсетов печат и е завършена с мат ламинат за по-голяма здравина. Кутията е щанцована и сглобена до завършен продукт.

Уоблер с неправилна форма

Тези уоблери, които Ви показваме, са изработени от опаковъчен картон, който е едностранно напечатан  и ламиниран, а след това щанцован в непревилна форма. За завършек са поставени специални опашки, позволяващи по-лесното закрепване за стелажите в магазините.

Уоблер с неправилна форма

Уоблерите на Данонино, които Ви показваме, са изработени от опаковъчен картон, който е едностранно напечатан  и ламиниран, а след това щанцован в непревилна форма. За завършек са поставени специални опашки, позволяващи по-лесното закрепване за стелажите в магазините.

Уоблер с неправилна форма

Уоблерите са много подходящ рекламен продукт за реклама Ви в магазините. Те се изработват от опаковъчен картон, който е едностранно напечатан, а след това ламиниран. Тези уоблери са щанцовани в неправилна форма за още по-интересен външен вид.

Класическа папка с обемен лак

Фирмените папки са много важен рекламен продутк. Тези класически папки са изработени с много внимание към дизайна, от нашият екип от професионалисти. За изработката им е използвана дебела хромова хартия, която е отпечатана на висококачествена дигитална машина. За по-привлеателен външен вид на папките е добавен и обемен лак върху фирменото лого.

Карти за игра

Картите за игра се изработват от специална за тази цел хартия, като се печатат дигитално, ламинират се с  ламинат мат или гланц, а след това се щанцоват чрез специална щанц-форма, която заобля техните ъгли, за да бъдат по-удобни за употреба.

Меню Даляна Бургас

За Вашите заведения ние предлагаме голямо разнообразие от менюта. Всеки се храни първо с очи, така че е важно Вашето меню да изглежда наистина добре.  За Даляна Бургас се постарахме да изработим семпъл, но ефектен дизайн, който да подхожда на морската тематика на заведението.  Менютата са отпечатани дигитално и ламинирани, а след това са скрепени с болтове за по-голяма устойчивост.

Стандартен хотелски хенгър

Хенгърите за врата са един от най-използваните рекламни продукти в хотелите. Те могат да бъдат изработени в най-различни форми и от различни материали. Показаният хенгър е изработен от 300 грамова хромова хартия, напечатана чрез  дигитален печат, ламинирана с ламинат мат или гланц, а след това е щанцован в неправилна форма.

Мини подаръчна торбичка

Опаковката на един подарък винаги прави силно впечатление. Ние сме се погрижили да изработим за Вас невероятни торбички, които са изработени чрез технологията на офсетовия печат. Използвали сме висококачествени материали за производство, като за здравина на хартиените торбички сме поставили и ламинат. За още по-интересен завършек сме поставили и панделка.