Химикалки с лазерно гравиране

Химикалките от тази снимка са изработени чрез технологията на лазерното гравиране. Тя позволява да направите своите рекламни материали изключително впечатляващи и стилни.

Плакет

Плакетите са традиционен подарък при различни събития като юбилей, конкурси и други. Ето защо може да направите впечатление на Вашите клиенти като поднесете стандартен продукт по нетрадиционен начин!Ние Ви показваме един плакет, който е изработен от плексиглас. Напечатан е чрез FLATBED печат  и е изрязан под формата на част от пъзел чрез лазер. 

Декоративна дъска – риба

Чрез технологията на KLIPPE печата може да направите много интересни и индивидуални подаръци. Сувенирът на снимката е направен специално за човек, който обича риболова. Рибата е изрязана на лазер и е напечатана чрез FLATBED печат. Пожеланието върху нея е релефно, благодарение на KLIPPE печата.

Визитки с лазерно рязане

Визитката е първото нещо, което даваме при запознанството си с бъдещ бизнес партньор. Тя е лицето на самите нас и на фирмата, която преставляваме. Креативните визитки никога не остават незабелязани. При показаните визитки с лазерно рязане се визуализира дейността на фирмата, а именно фризьорство, като част от визитката представлява стилизирана коса. Единствено чрез процеса на лазерно рязане е възможно да …