Дипляна с преге

Прегето е специален вид технология, която позволява  на рекламните Ви материали да бъдат по-ефектни чрез изпъкнал или вдлъбнат релеф. Тези дипляни са отпечатани дигитално, а след това са отрязани на прав нож и е поставен един биг.

Класическа папка с обемен лак

Фирмените папки са много важен рекламен продутк. Тези класически папки са изработени с много внимание към дизайна, от нашият екип от професионалисти. За изработката им е използвана дебела хромова хартия, която е отпечатана на висококачествена дигитална машина. За по-привлеателен външен вид на папките е добавен и обемен лак върху фирменото лого.

Меню Даляна Бургас

За Вашите заведения ние предлагаме голямо разнообразие от менюта. Всеки се храни първо с очи, така че е важно Вашето меню да изглежда наистина добре.  За Даляна Бургас се постарахме да изработим семпъл, но ефектен дизайн, който да подхожда на морската тематика на заведението.  Менютата са отпечатани дигитално и ламинирани, а след това са скрепени с болтове за по-голяма устойчивост.

Класически визитки

Класическите визитки се изработват от 300 гр. дв. хромов картон. Стандартно те са с размер 90х50 мм или 85х55 мм. Те са най-бюджетният вариант при визитните картички. Печатат се на висококачествена дигитална машина, а след това се режат на прав нож в правоъгълна форма. Печатът им може да бъде едностранен или двустранен, като за по-голяма здравина и устойчивост би могло …

Стандартен хотелски хенгър

Хенгърите за врата са един от най-използваните рекламни продукти в хотелите. Те могат да бъдат изработени в най-различни форми и от различни материали. Показаният хенгър е изработен от 300 грамова хромова хартия, напечатана чрез  дигитален печат, ламинирана с ламинат мат или гланц, а след това е щанцован в неправилна форма.

Двустенна пирамидка за маса

Двустранните пирамидки са най-добрия вариант, когато говорим за съотношение цена-качество. Те са изработени от опаковъчен картон, който е дигитално отпечатан, а след това щанцован със специална матрица. За завършек пирамидката се лепи и вече имате една добра реклама, която може да разпространите в заведенията.

Тристенна пирамидка

Изобразената тристранна пирамидка е изработена от висококачествена хромова хартия, която е дигитално отпечатана и щанцована, черз специална щанц-форма.

Четиристенна пирамидка от беклит

Пирамидките са страхотен начин да рекламирате продуктите си в заведения за хранене или барове. Изобразената четиристенна пирамидка е направена от беклит, който е напечатан дигитално. Беклитът е материал, който придава много специален ефект, когато в пирамидката се постави свещ. За да придобие тази форма пирамидката е щанцована, а след това залепена.

Папка с обемен и с частичен лак

Показваме Ви нашите фирмени папки. При тяхната изработка, както и при всеки друг рекламен материал първата стъпка е впечатляващия дизайн, за който екипът ни от професионалисти се грижи. Папките са дигитално напечатани, след което ламинирани. За още по-интригуващ и завършен външен вид сме добавили частичен лак. Вътрешната страна на папката е с джоб за листове, който има и прорез за …