Подложка за чаша с пълноцветен печат

Подложките за чаши, които Ви показваме са изработени от опаковъчен картон, които е каширан за хромова хартия, напечатана чрез високоачествен офсетов печат. За по-нестандартен външен вид подложките са щанцовани със специална матрица със заоблени крайща.

Класическа папка с обемен лак

Фирмените папки са много важен рекламен продутк. Тези класически папки са изработени с много внимание към дизайна, от нашият екип от професионалисти. За изработката им е използвана дебела хромова хартия, която е отпечатана на висококачествена дигитална машина. За по-привлеателен външен вид на папките е добавен и обемен лак върху фирменото лого.

Меню Даляна Бургас

За Вашите заведения ние предлагаме голямо разнообразие от менюта. Всеки се храни първо с очи, така че е важно Вашето меню да изглежда наистина добре.  За Даляна Бургас се постарахме да изработим семпъл, но ефектен дизайн, който да подхожда на морската тематика на заведението.  Менютата са отпечатани дигитално и ламинирани, а след това са скрепени с болтове за по-голяма устойчивост.

Подложка за чаша със златен печат

Подложите за чаши са незаменим рекламен материал в ресторантьорството. Могат да бъдат изработени в различни форми и размери. Конкретно показаните подложки са изработени от опаковъчен картон, a чрез технологията на ситопечата е поставено лого в цвят злато. За още по-интригуващ външен вид  са щанцовани в кръгла форма.

Папка с обемен и с частичен лак

Показваме Ви нашите фирмени папки. При тяхната изработка, както и при всеки друг рекламен материал първата стъпка е впечатляващия дизайн, за който екипът ни от професионалисти се грижи. Папките са дигитално напечатани, след което ламинирани. За още по-интригуващ и завършен външен вид сме добавили частичен лак. Вътрешната страна на папката е с джоб за листове, който има и прорез за …

3D магнити

Магнитите са един много добър рекламен продукт, тъй като ако дизайнът им е добре подбран потребителите ги поставят на хладилника в своя дом и ги виждат всеки ден, подсещайки се за Вас. Показваме Ви едни наистина впечатляващи 3D магнити. Чрез придадената им дълбочина тези магнити са наистина много по-нестандартни и ефектни. Изработват се чрез технологиите дигиталнен печат и каширане, като …

Магнити Барселона

Показваме Ви магнити, изработени специално за Барселона. Дизайнът и предпечатът на магнитите е направен с много внимание от нашия екип от професионалисти. Магнитите са в правоъгълни и квадратни форми, като са изработени от магнитно фолио с дебелина 0,4мм, каширано за първокачествена хромова хартия, отпечатана дигитално, а след това ламинирана.

Магнити Book4u

Детските персонализирани книжки Book4u се довериха изцяло на нас по отношение на дизайна и изработката на подаръчните им магнитчета. Те са изработени от магнитно фолио, каширано за висококачествено дигитално отпечатана и ламинирана  хромова хартия. За още по-интересен вид магнитчетата са щанцовани в неправилна форма.

Магнити – пъзел

Ако искате по-нестандартна визия за Вашите магнити нашите дизайнери ще направят най-подходящия дизайн за това. Благодарение на множеството технологии, които предлагаме тук виждате едни изключително интересни магнити. Те са изработени от магнитно фолио, каширано за хромова хартия, която е предварително ламинирана.  Чрез изработката на матрица във формата на пъзел, получаваме магнити, които могат да бъдат от няколко части, което ги …

Кутия за кръщене

За нашите клиенти ние изработваме кутии за всякакви поводи. Тук Ви показваме кутия за кръщене, която е изработена  от нас от проекта, през дизайна, до готовия продукт. За отпечатването на кутията е използвана технологията на FLATBED печата, а за още по-добър ефект е поставен и KLIPPE печат, който придава релеф на определени акценти.