Щанцформите и тяхното приложение

Готови ли сте за лятото?

За да не ни забравите, решихме да Ви напомним за себе си като Ви запознаем малко по-подробно с изработката на щанцформите и тяхното приложение.

Някога чудили ли сте се, как се правят стелажите, опаковъчните кутии, хартиените пликове и всички материали с интересна и нестандартна форма? Как от един лист се създава форма, която само с няколко прегъвания се превръща в нещо триизмерно? Именно за това се използват щанцформите, а самият процес се нарича щанцоване.

Щанцформата практически е матрицата, с която можем да отрежем хартията, картона, кожата, PVC-материала в неправилна форма за средни и дълги тиражи. Нейният живот е доста дълъг и тя може да се използва многократно при ретиражиране.

Ние разполагаме с машина за лазерно прорязване на щанцформата и машина за автоматично сгъване на ножовете, чрез което изработката става бързо и качествено. Прорезът, който се прави е изключително точен и прецизен. Без никакви затруднения се изпълняват сложни форми с много закръгляния, криви или малко разстояние между ножовете. На прорязаната дъска се поставят ножове, бигове или перфоратори, които са отрязани и огънати автоматично.

За доброто и качествено щанцоване е необходимо да се използват подходящи гуми. Според вида на материала и изискванията на клиента и се поставят гуми с различна твърдост, размер и вид. С това се гарантира по-голяма ефективност при използване на щанцформата.

Ние от  Бунт Адвъртайзинг можем да създадем за Вас рекламни материали във формата, която пожелаете, благодарение на щанцформите, които правим и щанцоващите машини, с които разполагаме.

Благодарение и на дългогодишния опит, който сме натрупали разполагаме и с множество вече готови форми, което  позволява изпълнение на поръчката в много по-кратки срокове и на значително по-ниска цена.

Именно чрез щанцформите рекламните Ви материали могат да бъдат направени в уникална и интересна форма. Можем да изработим сложни триизмерни изделия като кутии, опаковки, стелажи, папки, картонени етикети, както и различни и нестандартни покани, картички, магнити, пирамидки, лепящи листчета, визитки, менюта, календари, детски книжки в неправилна форма, подложки за чаши, стикери, уоблери, дипляни, листовки и много други, във формата, която пожелаете.

Тук сме, за да реализираме Вашите проекти – възползвайте се от нашите услуги и ще превърнем идеите Ви в реалност!