Проблемът със сватбените покани – как да го решим?

Сватбената Ви покана е първата представа на гостите за сватбения Ви ден, а както всички знаем първото впечатление винаги е много важно. Ако не сте сигурни от къде трябва да започнете и какво трябва да направите, за да имате едни невероятни и стилни сватбени покани, то когато прочетете тази статия нещата ще се променят. Ето какви са нашите съвети към Вас за разрешаването на проблема:

• Определете Вашия сватбен стил – Наред с изброяването на местоположението и часа на деня, поканата и по-конкретно стилът й – подсказва за формалността на Вашата сватба. Поканата трябва да показва какъв ще бъде типът на събитието – класически и елегантен, непринуден и спокоен, или по- модерен. Разгледайте какво предлагат различните сайтове, за да се сдобиете с вдъхновение и представа как искате да изглеждат Вашите покани.
изработка на покани за сватба

• Изберете цветовете на сватбата си – Помислете и за Вашите сватбени цветове и задължително включете и тях в поканите. Класическата цветова комбинация за по-официални сватби е слонова кост, сметана или бяла хартия, съчетани с черен или златист шрифт. Можете също така да освежите поканите си с цветни или метални шрифтове, ефектна хартия или интересни пликове. Мого е важно внимателно да бъдат подбрани шрифтовете и цветовете, така че всичко да бъде лесно четимо.

изработка на сватбени покани

• Разнообразете поканите си с различна форма и размер – Традиционните сватбени покани са правоъгълни – защо и Вашите да бъдат такива?- Заложете на нещо по- интересно и нестандратно. Неправилната форма винаги има по-ефектен вид.

• Помислете какъв да бъде текстът в поканите – проучете точните изисквания за разположението на текста в поканите. В тях трябва да са посочени имената на младоженците, имената на гостите, които каните, както и точна дата и място на тържеството. Поканата може да съдържа информация относно обратната връзка от гостите за потвърждаване на присъствие.

• Пребройте Вашите домакинства -нямате нужда от покана за всеки гост. Разгледайте списъка си с гости и разберете колко точно покани ще Ви бъдат нужни. Ако искате да поканите двойка, не е нужно да правите покана за всеки от тях – може да направите една, в която да са вписани имената и на двамата. Всяко семейство, което ще присъства на сватбеното Ви тържество, също би могло да получи една покана, а не отделна за всеки член от него.

• Поръчайте допълнително – не забравяйте винаги да поръчате няколко покани в повече. Има различни ситуации, за които може да Ви потрябват – би могло да се наложи да изпратите повторно поканата на някого или списъкът Ви с гости да се увеличи.

• Най-важното е да не се паникьосвате и притеснявате, както и да не оставяте всичко за последния момент – ако искате всичко да бъде наред и да бъдете спокойни, то започнете да организирате нещата по-рано. Така ще имате време да подберете точния дизайн, материали, техники, както и фирма, която да осъществи поръчката Ви.

сватбени покани
Ние от Бунт Адвъртайзинг, имаме голям опит в изработването на всякакъв тип покани за разлилчни събития. За нас ще бъде удоволствие да можем да се докоснем до един от най-специалните дни от Вашия живот, като изработим най-красивите и стилни покани за Вас. Потърсете ни още сега за изработка на сватбени покани!