Кои са най-продаваните продукти през 2017 година?

Стара българска мъдрост, която всички ние знаем ни казва „По дрехите посрещат, а по ума изпращат“. Доказано е, че човек първо съди винаги по външния вид. – Е, ако  все още се чудите кои са най-купуваните продукти през 2017 година, тук поговорката важи с пълна сила. Продуктите, които привличат най-много вниманието на клиентите, са именно тези с най-ефектни опаковки!

Опаковките могат да впечатлят купувача с няколко основни неща:

  • Форма на кутията/опаковката – колкото по-нестандартна е една кутия, толкова по-интересна е за потребителите.
  • Цветове – те са изключително важни и подбрани по подходящ начин, от добър дизайнер, биха могли да въздействат на купувачите на чисто психологическо ниво. Така потребителите са склонни да купят даден продукт само защото са харесали неговата опаковка повече, отколкото на конкурентните стоки.
  • Дизайн – добрата опаковка е олицетворение на баланса между практичността и интересното дизайнерско решение. За това е от изключителна важност дизайнът на опаковката да е подходящ за предлагания продукт.
  • Материали – те са от голямо значение, тъй като една опаковка освен, че има задачата да бъде атрактивна и разпознаваема от клиента, е много важно да бъде здрава и устойчива. Ако подбора на материалите за Вашата опаковка е добър, това със сигурност ще донесе само плюсове за продуктите Ви.
  • Ефекти – за да изглежда опаковката Ви още по-привлекателно, винаги може да добавите ефекти – добри решения са ламинатът (гланцов, матов или кадифен), както и частичният или обемният лак. Някои от най-известните марки използват технологията топъл печат, за да акцентират върху определен детайл на кутията – фирмено лого, слоган или др. Също така чрез ситопчат могат да бъдат добавени елементи в злато и сребро.

Ние, от Бунт Адвъртайзинг, можем да създадем за Вас уникални кутии и опаковки, тъй като нашият екип е създаден от професионалисти, които могат да Ви помогнат с:

  • Идеен проект за кутия – благодарение на специализиран софтуер, с който работим, ние можем да начертаем проект за кутия, специално според характеристиките на Вашите продукти. Освен това разполагаме с богат архив от чертежи за различни видове опаковки, от които винаги можете да почерпите идеи и вдъхновение.
  • Дизайн – нашият екип от дизайнери и проектанти ще вложи цялата си креативност, за да създаде интересна и ефектна визия за Вашата опаковка.
  • Материална база – в печатната ни база ще отпечатаме и сглобим за Вас опаковки, изработени от най-висококачествените материали – опаковъчен картон, велпапе, мукава и др. Чрез машините ни за рутерно рязане и биговане можем да изработим в кратки срокове единична мостра, за да одобрите предварително своята опаковка преди да влезе в производство.

И нека се върнем отново на мъдростта, с която заппочнахме в началото. За да имате най-продаваните стоки, ние ще Ви осигурим външния вид, а Вие трябва да се постараете за съдържанието.