Визитки – креативен инструмент за реклама?

Какво е визитка?

Визитки или визитни картички са средства, които надали се нуждаят от пояснения. С визитка хората представят себе си пред други хора, обменят контакти, загатват или директно подчертават сферата си на дейност. В последните години оформянето на визитки и технологиите, влагани в тях, превръщат малкото късче картон в своеобразни произведения на изкуството. Нерядко картончето бива изместено от смайващи материали като плексиглас, пластмаса, дърво и дори неръждаема стомана. Възползвайки се от този прилив на нови материали дизайнът става все по-разчупен, все по-дързък и склонен към “отклонения“ от общите правила, а крайната форма излиза извън скучния правоъгълник, с който сме свикнали.

Интересни предложения от Бунт Адвъртайзинг.

Визитки - www.beprint.bg
Наистина главозамайващо разнообразие от възможни комбинации, при това, без да сме споменали “технологии“. Нека не забравяме, че технологията е “виновна“ за съставянето на другата половина от общата картина. Тя щедро овкусява предварително приготвените продукти, за да са наистина неустоими, когато бъдат поднесени.

Запитайте се как ще изглежда комбинацията от светло мастило върху тъмен структурен картон? Или прозрачен материал с манипулирана на места прозрачност? Добавете малък акцент от преге, поръсете обилно със стил и поднесете в изрязана на лазер дръзка форма. Вкусно, нали? Не се съмнявайте, защото ние обичаме да се вдигаме на БУНТ срещу скуката!

Можете да разгледате няколко примера за креативни разработки на визитни картички, които сме произвеждали до сега.

При по-долу показаните визитки е използвана технологията на лазерно рязане, за да се визуализира дейността на фирмата, а именно фризьорство, като част от визитката представлява стилизирана коса. Единствено чрез процеса на лазерно рязане е възможно да се изрежат такива фини детайли.

креативни визитки
Креативната визитка винаги остава впечатляваща и запомняща се, особено когато толкова явно прави асоциация с предлаганите услуги. Визитките, които създадохме за наш клиент, кинезитерапевт, ясно напомнят на рентгенова снимка.

визитки с прозрачна част

При следващите визитни картички използваме технологията MULTILEVEL. Конкретната идея е не просто стилизирано да се изобразят различните пластове на планина, но и да се усещат на допир. Въпреки скромните размери на една визитка, ние успяхме да обособим 6 нива на височина на хартията. Визитките са напечатани чрез технологията на ситопечат и са направени от два вида хартия, каширани една за друга.

визитки multilevel печат

Екипът на печатница Бунт Адвъртайзинг е винаги готов да приеме нови предизвикателства за изработка на още по-нестандартни визитни картички. Потърсете ни сега!

Разгледайте малка част от нашето портфолио тук.