Бунт Адвъртайзинг – част от изложението COPI’S

Бунт Адвъртайзинг взе участие в Петото издание на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPI‘S – Communication art print image sign, което се проведе в Интер Експо Център от 5 до 7 октомври 2016 г.

Изложението COPI’S отново събра на едно място много специалисти от сферата на производството и дистрибуцията на печатна, външна, сувенирна и др. типове реклама. Освен това имаше множество изложители на впечатляващи машини и технологии за дигитален широкоформатен печат, с които работим и ние. Посетителите на събитието имаха възможността да се запознаят от близо с магията на рекламната индустрия.

Ние от Бунт Адвъртайзинг имахме честта да се срещнем лично с много от посетителите, да им разкажем за нашата дейност, както и да им покажем някои от нестандартните печатни рекламни материали и сувенири, които сме произвели за нашите клиенти. Като подаръци, посетителите имаха възможността да си вземат рекламни химикалки, изработени от нас, чрез технологията на тампонен печат, както и рекламни папки, със които показахме как чрез добавяне на частичен и обемен лак, рекламните материали могат да бъдат много по – впечатляващи.

Голям интерес предизвика една от нашите най – нови дейности, а именно печат върху специални каменни плочи.

На събитието посетителите имаха възможност да посетят много професионални семинари, демонстрации и уъркшопове, както и да се запознаят с дейностите на над 100 фирми изложители.

За нас беше чест да бъдем част от събитието COPI’S. Следете нашият уебсайт и фейсбук страница, за да се информирате навреме за новите ни идеи и начинания.