Бунт Адвъртайзинг с най-голямата щанца на Балканския полуостров!

Ние от „Бунт Адвъртайзинг” ЕООД винаги сме се старали да удовлетворим нуждите и желанията на нашите клиенти и именно поради тази причина постоянно търсим  и обмисляме варианти, чрез които да се развиваме и чрез които да Ви предлагаме възможно повече услуги и възможности.

От днес, в нашата печатница вече може да видите най-голямата щанцоваща машина на Балканския полуостров. Полето за щанцоване е с размери 1800х1300мм. Машината разполага с 3-пъти по-голям натиск от най-голямата ни щанца до момента, която е с размери 1400х1000 мм. и е със 75 тона натиск. Материалите, които може да щанцова са хартия, МВП, кожа, мукава, ПВЦ, филтърен картон, MDF, Разпенено PVC. Това прави процеса на изработване на големи изделия по-бърз, както и дава възможност да се щанцоват много по-големи изделия, които виждате в Европа и по света.

Благодарение на тази щанцоваща машина ще можем да изработваме най-различни рекламни материали на нашите клиенти, като стелажи, дисплеи, стойки, фигури, цветни кашони и много други.

Към нашия богат набор от машини вече имаме и най-голямата кашираща машина в България, с впечатляващите размери от 1300х2000 мм.

Чрез технологията каширане залепваме предварително напечатан картон (или друга медия) върху различни видове материали като велпапе, мукава и други. Така се получава нов материал с различни свойства, който се използва за производство на опаковки с по-голяма здравина за по-тежки продукти. В „Бунт Адвъртайзинг” ЕООД кашираме корици, папки, класьори, кутии и др.

Двете нови машини, с които се сдобихме се намират в производствената ни база в град Перник, която бе открита миналата година.

Новият ни цех е оборудван и с 4-те най-модерни лазери, с максимална площ 1300х900 мм., благодарение на които ще можем да обслужваме големи тиражи още по-бързо и с високо качество.

Освен машини, в Базата има и квалифицирани книговезки, които подпомагат  направата на останалите довършително процеси като лепене, сгъване, ръчно заобляне и други където е необходимо да пипне човешка ръка.

Новата ни производствена база и новите машини са предпоставка за повишаването на нашия капацитет, така че да можем да удовлетворим всички нужди на нашите клиенти.