НОВА промоция - изработка на ЩАНЦ ФОРМИ и ЩАНЦОВАНЕ

promocia shtanci

Чудите се как да направите рекламните си материали в уникална неправилна форма? Това е възможно чрез изработка на ЩАНЦ ФОРМИ и процеса на ЩАНЦОВАНЕ, а сега и на по-ниски цени! 

 Щанцоването представлява механична обработка, при която с помощта на инструмент с вградени остри стоманени ножове, огънати по сложна неправилна форма, и преса, осигуряваща силен натиск, се изрязват листови изделия с желаната сложна форма.

Чрез щанцоване можем да направим за Вас сложни триизмерни изделия като кутии, различни видове опаковки, папки, стикери, визитки със сложна форма и много други изделия.

shtanca piramidka

ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ АВГУСТ МОЖЕТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ НАШАТА НОВА ПРОМОЦИЯ И ДА ИЗРАБОТИТЕ ВАШИТЕ ЩАНЦ ФОРМИ С 10% ОТСЪПКА ОТ РЕДОВНАТА ИМ ЦЕНА. И ТОВА НЕ Е ВСИЧКО! АКО ИЗРАБОТИТЕ ЩАНЦ ФОРМИТЕ СИ ПРИ НАС, ПОЛУЧАВАТЕ И 10% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЩАНЦОВАНЕ!

Ние разполагаме с голям производствен капацитет от щанцоващи машини, от които и най-голямата щанца в България. Полето й за щанцоване е размери 140х100см

*Промоцията е валидна до 31.08.2017г.

Поръчката може да направите на тел. 0883 215 444, email: ivana@bunt-adv.com или в нашия офис на адрес гр. София, бул. Цветан Лазаров 113.

 

Контакти:

 България, София

 бул. Цветан Лазаров №113

 +359 883 215 444

 Fax: Не

 ivana (@) bunt-adv.com

Свържете се с Нас!

Кои сме ние?

logo highlight

"Bunt Advrtising" идва от желанието ни да разчупим клишето в рекламата.

Ние сме експерти в рекламната дейност и това ни прави най-добрите в бранша.

Позволете ни да помогнем на Вашия бизнес да расте!

Последни новини