Бунт Адвъртайзинг - част от изложението COPI'S

 

Untitled 1

Бунт Адвъртайзинг взе участие в Петото издание на единственото изложение за  печатни и рекламни комуникации в България – COPI‘S – Communication art print image sign, което се проведе в Интер Експо Център от 5 до 7 октомври 2016 г. 

Изложението COPI'S отново събра на едно място много специалисти от сферата на производството и дистрибуцията на печатна, външна, сувенирна и др. типове реклама. Освен това имаше множество изложители на впечатляващи машини и технологии за дигитален широкоформатен печат, с които работим и ние. Посетителите на събитието имаха възможността да се запознаят от близо с магията на рекламната индустрия.  

Untitled 3

Ние от Бунт Адвъртайзинг имахме честта да се срещнем лично с много от посетителите, да им разкажем за нашата дейност, както и да им покажем някои от нестандартните печатни рекламни материали и сувенири, които сме произвели за нашите клиенти. Като подаръци, посетителите имаха възможността да си вземат рекламни химикалки, изработени от нас, чрез технологията на тампонен печат, както и рекламни папки, със които показахме как чрез добавяне на частичен и обемен лак, рекламните материали могат да бъдат много по - впечатляващи.

Untitled 2

Голям интерес предизвика една от нашите най - нови дейности, а именно печат върху специални каменни плочи.

На събитието посетителите имаха възможност да посетят много професионални семинари, демонстрации и уъркшопове, както и да се запознаят с дейностите на над 100 фирми изложители. 

Untitled 4

За нас беше чест да бъдем част от събитието COPI'S. Следете нашият уебсайт и фейсбук страница, за да се информирате навреме за новите ни идеи и начинания.

 


 

 

 

 

Контакти:

 България, София

 бул. Цветан Лазаров №113

 +359 883 215 444

 Fax: Не

 ivana (@) bunt-adv.com

Свържете се с Нас!

Кои сме ние?

logo highlight

"Bunt Advrtising" идва от желанието ни да разчупим клишето в рекламата.

Ние сме експерти в рекламната дейност и това ни прави най-добрите в бранша.

Позволете ни да помогнем на Вашия бизнес да расте!

Последни новини